Vassilis Bolonassos

Blogg

Här kommer alla min inlägg och funderingar att samlas. Det kommer vara allt ifrån personliga reflektioner, tankar och idéer till kanske ett och annat avslöjande om vad som komma skall.

Vi tar tacksamt emot gåvor via swish

Publicerat 06 jun 2021

Vi ber ödmjukast om gåvor via swish för att kunna fortsätta skapa program. Har du unika eller egna Idéer om hur ett avsnitt skulle kunna se ut eller vill du ge bort ett avsnitt till en vän, Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan göra.


Underbar Påskmusik

Publicerat 15 mar 2021

Kära Lyssnarvänner! I samarbete med  Immanuelskyrkan i Stockholm  har jag och min redaktion producerat fem unika musikprogram,  där jag presenterar ett urval av den underbara påskmusik som några av historiens främsta tonsättare har gett oss i arv att förvalta. Programmen kommer att sändas  från klockan 9.00 på Palmsöndagen den 28 mars Dymmelonsdagen den 31 mars […]Kära vänner!

Publicerat 30 nov 2020

Den här hösten har varit sååå annorlunda för oss alla… Av kända och obehagliga skäl har alla mina musikföredrag blivit inställda och jag har inte kunnat möta mina härliga lyssnare live… något som jag saknar MYCKET. Jag lyssnar dagligen på den MAKALÖSA musikskatt vi har från Medeltiden, Renässansen och Barocken och det ger mig tröst, […]


Uppdatering på video

Publicerat 18 jul 2020

Nu finns en uppdatering på den video som varit på YouTube några veckor så är ni intresserade finns en uppdaterad version där ljud och bild är synkroniserat.


Nyheter

Publicerat 03 jul 2020

Hej på er alla! Nu finner ni mig även på Spotify om ni vill lyssna på min podcast!  Välkommen!

Publicerat 02 jun 2020

Efter min pensionering hösten 2012 har jag av många av mina lyssnare och vänner uppmanats att skaffa en egen hemsida, där jag kan berätta lite om hur jag har det och vad jag ägnar mig åt nuförtiden. Hemsidan kommer sannolikt att förändras allt eftersom, beroende på mina läsares/följares önskemål. Jag har fortsatt att hålla musikföredrag […]